Bahçelievler Belediyesi
Bahçelievler · İstanbul · 11 km · belediye portalı
Beyoğlu, İstanbul
İstanbul ilinin Beyoğlu ilçesine bağlı Arapcami Mahallesi için uydu görüntüsü, ada-parsel sorgulama ve komşu yerleşimler bu sayfada. Arapcami Mahallesi, Beyoğlu ilçe merkezine kuş uçuşu 582 m, İstanbul il merkezine 922 m uzaklıktadır. Haritada bir arsaya dokunarak tapu parsel bilgisini anında görebilirsiniz.
Arapcami Mahallesi uydu haritası; Yandex ve Google uydu katmanları. Haritada bir arsaya dokunursanız parsel bilgisi gelir.
Ada ve parsel numarasını yazın; parsel sınırı yukarıdaki haritada çizilir, nitelik, alan ve pafta bilgisi gösterilir.
TÜİK Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) 2025 sonuçları.
Arapcami Mahallesi nüfusu 2025 yılı ADNKS sonuçlarına göre 89 kişidir. Bu nüfusun 60 kişisi erkek (%67,4), 29 kişisi kadındır (%32,6).
Kaynak: TÜİK ADNKS.
Beyoğlu ilçesi için bugünün vakitleri. Beyoğlu aylık namaz vakitleri
40 km içindeki belediye kameraları kurumun sayfasında yeni sekmede açılır. İstanbul kameraları
Bahçelievler · İstanbul · 11 km · belediye portalı
Arapcami Mahallesi yakınındaki mahalle ve köyler, kuş uçuşu uzaklıklarıyla.
Beyoğlu ilçesine bağlı 44 mahalle. Her birinin uydu görüntüsü ve parsel sorgusu ayrı sayfadadır.
Arapcami Mahallesi nüfusu 2025 ADNKS verilerine göre 89 kişidir.
60 erkek, 29 kadın; her 100 kadına 207 erkek düşmektedir.
Arapcami Mahallesi, İstanbul ilinin Beyoğlu ilçesindedir; ilçe merkezine kuş uçuşu yaklaşık 582 m, İstanbul il merkezine yaklaşık 922 m uzaklıktadır.
Arapcami Mahallesi, İstanbul ilinin Beyoğlu ilçesine bağlıdır.
Bu sayfadaki "Haritayı aç" düğmesine dokunun. Yandex uydu katmanı açılır; Google Haritalar sekmesine de geçebilirsiniz.
Ada ve parsel numaralarını forma yazıp "Sorgula"ya basın; parsel sınırı haritada çizilir ve nitelik, alan, pafta bilgileri gösterilir. Dilerseniz haritada arsaya dokunarak da sorgulayabilirsiniz.
Beyoğlu ilçesinde 45 mahalle ve 0 köy bulunur.
İstanbul plaka kodu 34'dir.
İstanbul ilinde 39 ilçe bulunur. İlçe sayfasında mahalle ve köy listeleri, uydu haritası ve parsel sorgusu yer alır.